[x] Închide căutarea
  Caută în categoria   Caută Autentificare

Prima pagina
Special
Forum
Newsletter
Sondaje
Cand credeti ca se va rezolva criza gunoaielor din Cluj Napoca?

  In timp util.
  Până la sfârșitul anului 2015.
  Până la mijlocul anului 2016.
  În doi ani.
  În mai mulți ani

Votează   |   Vezi rezultate

Concurs
concurs

Concursul este suspendat, momentan.

 
HOME
CĂUTARE
ARHIVĂ
DESPRE MINE
CONTACT
PUBLICITATE

inchide
Vezi toate articolele din Revista Presei Straine.
 
02.10.2016
  Salvam Casa memoriala a lui Iuliu Maniu din Badacin, alturi de Parintele C-tin Necula

Sunt bucuros să vă anunț că părintele-conf.univ.dr. Constantin Necula a acceptat IDEEA și invitația mea de ține o conferință altfel la Berăria Culturală, în cadrul unui eveniment cultural și caritabil, dedicat salvării Casei Memoriale Iuliu Maniu din Bădăcin. Și nu numai că va conferenția despre: „Sens, Muncă și Bucurie”, ci va și susține niște tineri rockeri ai Clujului, ajutându-i să se facă cunoscuți cu un recital rock în deschiderea conferinței sale. Evenimentul este oferit de NTT DATA România si avea loc în 20 octombrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Studenților.  Astfel, „Trupa lu' Bunu" a Rock Academy, by Costi Cămărășan și Trupa „The Fuse”, vor concerta în deschiderea conferinței.

Fii și tu parte a acestui proiect de suflet și contribuie la salvarea casei memoriale a marelui patriot român, Iuliu Maniu, cumpărând un bilet de intrare, de la Cinema Florin piersic și Iulius Mall. Fă acest gest de care o să fii mândru!

Acesta este un proiect „Fabrica de Lideri”, finanțat de către Municipalitatea clujeană, în cadrul politicii publice de suysținere a culturii clujene.

Berăria Culturală este un proiect cultural și comunitar al Fundației Armonia - susținut de către URSUS Breweries - care a intrat în cel de-al patrulea an de activitate.


 

Ideea minunată a acestui proiect este aceea că un renumit, ascultat și apreciat preot ortodox al Transilvaniei a acceptat pentru prima dată ca să susțină o coferință la care să se pună un bilet de intrare. De ce a făcut asta? Pentru că este Om, pentru că are spirit caritabil și ecumenic și pentru că astfel putem obține o sumă cât mai consistentă cu care să-l ajutăm pe preotul greco-catolic din Bădăcin, care se se chinuie să salveze de la distrugere Casa memorială a lui Iuliu Maniu - Sfinxul Românismului. Aceasta a fost IDEEA mea, pe care Părintele Necula a accepta-o cu entuziasmul ce-l caracterizează și pentru care-i sunt profund recunoscător. Eu, modestul discipol al lui Ion I.C. Brătianu, cel care i-a fost partener lui Iuliu Maniu în zidirea României Mari. Alături de noi au sărit imediat să pună umărul oameni minunaţi:
- neamțo-românul Daniel Metz - fondator de industrie IT românească și director pe România al NTT Data,
- primarului Clujului, Emil Boc
- Robert S. Uzuna - director corporate affairs la Ursus
- chestorul (r) Pop Pușcaș Teodor și atâția alți Oameni, care sustin proiectele cultural-comunitare ale Berariei Culturale şi promovarea tinerelor talente. Ei bine! N-ar fi Transilvania, cu armonia sa, dacă de buna imagine a proiectului nu s-ar ocupa o unguroaică cu suflet românesc - Ilyas Andrea, iar de afișe o româncă și o creatoare minunată: Ioana Feneșan, alături de altă unguroaică faină - Csilla Tronko.
Ajută-ne și tu și cumpără bilet la acest eveniment. Bilete se găsesc la Iulius Mall și Cinema Florin Piersic.

Consultant: Ilyas Andrea.
Parteneri: PMA Invest, prin Adrian Mircea Pop, Cluj-AM.ro, prin Mircea Tudor Avram, Casa de Cultură a Studenților, prin Flavius Milasan, Cinema „Florin Piersic”, prin Ioana Călin „CASINO” - Centrul de Cultură Urbană, prin Cristian Manolachi și nu în ultimul rând Rock Academy, prin Costi Cămărășan.
Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 2671. Comentarii: 0. Punctaj: 29.
Votează articolul


Listeaza articolul Trimite articolul pe mail Trimite articolul prin Yahoo! Messenger
TAG-uri: Parintele Constantin Necula  Conferinta  NTT Data  Iuliu Maniu  Ursus  Primaria Cluj Napoca  Fundatia Armonia  Beraria Culturala  
Vezi toate articolele din Revista Presei Straine.
 
 
 
Comentariile cititorilor

 
Adaugă tu primul comentariu la acest articol !
 
Nume utilizator:
Parola:
Autentificare
Recuperare Parolă
Cont Nou

Promo
LINSAJUL MEDIATIC SI MANAGEMENTUL POLITIC AL LUI BRATIANU. DOUA CARTI ESENTIALE PENTRU TINE

Cărțile:

Ion I.C. Brătianu. Concepție și management politic, Editura Eikon, Cluj Napoca, 2011, 410 p. si:

 Linsajul mediatic în politica românească [...]


Talkshow online
Radio Napoca fm Cluj - 102,2 fm


Descarca-te!

Ai o problema ?

Copyright © 2018 Fundatia Armonia. Toate drepturile rezervate.
Home     Despre Mine     Contact     Forum     Publicitate     Termeni și Condiţii
made by EIKON