[x] Închide căutarea
  Caută în categoria   Caută Autentificare

Prima pagina
Special
Forum
Newsletter
Sondaje
Cand credeti ca se va rezolva criza gunoaielor din Cluj Napoca?

  In timp util.
  Până la sfârșitul anului 2015.
  Până la mijlocul anului 2016.
  În doi ani.
  În mai mulți ani

Votează   |   Vezi rezultate

Concurs
concurs

Concursul este suspendat, momentan.

 
HOME
CĂUTARE
ARHIVĂ
DESPRE MINE
CONTACT
PUBLICITATE

inchide
Vezi toate articolele din Polemici Scandal.
 
14.12.2011
  Exclusivitate! Pacurar a baut ceai cu Apostu de doua ori in biroul sau

Nota! Cei care vor folosi exclusivitatea sunt rugati sa citeze corect sursa!
Seful IPJ Cluj, chestorul de Politie, Ioan Pacurar, ne-a declarat in exclusivitate ca in timpul scurs de cand primarul Clujului, Sorin Apostu, se afla in arestul IPJ Cluj l-a primit de doua ori in biroul sau, in urma a doua cereri de audienta indreptatite, pe care acesta i le-a adresat. Pacurar ne-a confirmat ca in ambele ocazii l-a servit pe Apostu cu ceai de fructe. La ambele intrevederi, alaturi de cei doi, ar mai fi asistat si comisarii Ioan Pintea - adjunctul sefului IPJ Cluj si Marcel Bontidean, seful Politiei Municipiului Cluj Napoca, precum si un lucrator de la arestul IPJ Cluj, care l-a insotit pe primar.

Prima audienta a primarului Clujului la seful IPJ Cluj, desfasurata in biroul acestuia de pe str. Traian, s-a petrecut in prima saptamana care a urmat dupa decizia Tribunalului Cluj de a-l aresta preventiv pentru 29 de zile pe Sorin Apostu. Cu acel prilej, pe linga alte chestiuni confidentiale, care tin de viata privata a inculpatului in arest, Sorin Apostu a mai solicitat si aprobarea pentru a primi un televizor in celula sa, care este conectat la reteaua de cablu, permitandu-i-se astfel primarului sa urmareasca, printre altele, si emisiunile posturilor locale TV.
A doua intrevedere a avut loc in data de 12 decembrie, cu aceeasi asistenta, prilej cu care Sorin Apostu a cerut sefului IPJ aprobarea pentru a avea o intalnire cu familia sa, inclusiv cu cei doi copii, in data de 16 decembrie. Motivul este unul special si este prilejuit de implinirea varstei de 14 ani a fiului sau.Pacurar sustine ca legea l-a obligat sa-l primeasca in audienta pe primarul arestat preventiv, respectiv art.50 din Hotararea de Guvern nr. 1897/2006, in care, sustine seful IPJ Cluj, se precizeaza ca fiecare persoana privata de libertate are dreptul sa se adreseze si sefului locului de detinere pentru exercitarea dreptului sau la petitie. 
Chestorul Pacurar sustine ca a informat-o pe sefa DNA Cluj, procurorul Elena Botezan, despre cele doua audiente si ca, de fiecare data, aceasta si-ar fi dat acordul ca solicitarile primarului arestat preventiv sa fie satisfacute. Pacurar ne-a mai declarat ca si seful arestului IPJ ar fi sunat-o pe sefa DNA Cluj ca sa o informeze si sa-i ceara acordul fata de ultima cerere a lui Sorin Apostu.
Seful IPJ Cluj a tinut sa sublinieze faptul ca intre institutia pe care o conduce si DNA Cluj nu ar exista nici un conflict, ci doar un diferend de interpretare legislativa. "In timp ce DNA isi bazeaza comunicatul pe art. 139, indice 1 din Codul de Procedura PEnala, IPJ Cluj isi intemeiaza pozitia pe actele normative speciale aplicabile persoanelor arestate preventiv, respectiv Legea 275/2006 si Hotararea de Guvern nr. 1897/2006.

In alta ordine de idei, chestorul Ioan Pacurar ne-a mai confirmat ca in aceasta dimineata au sosit la Cluj doi ofiteri superiori din Corpul de Control al sefului IGPR (Inspectoratul General al Politiei), care, la aceasta ora verifica legalitate transportarii inculpatului Calin Stoia din arestul preventiv la procedurile medicale si la bazinul Spitalului de Recuperare. Cei doi inspectori vor avea intrevedere si cu procurorii DNa pentru a-si face raportul final. ( Foto: citynews.ro)

 
Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 1435. Comentarii: 4. Punctaj: 25.
Votează articolul


Listeaza articolul Trimite articolul pe mail Trimite articolul prin Yahoo! Messenger
TAG-uri: Apostu  ceai  seful IPJ Cluj  Pacurar  arest  DNA  
Vezi toate articolele din Polemici Scandal.
 
 
 
Comentariile cititorilor

 
... ei isi face si omu cumparaturi de sarbatori.....la noi e posibil orice
Trimis de Vali Tanta la 15.12.2011 08:18:48
 
 
... asta e chiar o bomba
Trimis de Pop Calin Valer la 15.12.2011 08:18:14
 
 
Domnule Novacescu,se poate sa nu lasati dumneavoastra acesti cetateni absolut cumsecade sa serveasca si ei un cei de fructe in aceasta iarna atat de (ne)friguroasa....In fond si la urma urmei ce rau au facut?,,a luat si primarul ca atentie... un pepene acolo..sau un card sa puna 5 litri de motorina la canistra...si seful IGP doar nu era sa-l serveasca pe Apostu cu o bere..i-a dat si dansul,un ceai la plic,din atat de restransele fonduri ale politiei romane care ne inspira permanent..."siguranta si incredere"....Va felicit pentru articol!Spune multe despre "apele "in care se scalda Clujul si clujenii de multa vreme...
Trimis de Istrate Adrian la 15.12.2011 08:17:37
 
 
chiar asa disperat e acu incearca sa mituiasca alte persoane sa scape de acolo..sper Justitia sa-si faca treaba pana la capat! Respect Dl. Novacescu! Respect DNA !
Trimis de cuibus la 14.12.2011 18:51:46
 
Nume utilizator:
Parola:
Autentificare
Recuperare Parolă
Cont Nou

Promo
LINSAJUL MEDIATIC SI MANAGEMENTUL POLITIC AL LUI BRATIANU. DOUA CARTI ESENTIALE PENTRU TINE

Cărțile:

Ion I.C. Brătianu. Concepție și management politic, Editura Eikon, Cluj Napoca, 2011, 410 p. si:

 Linsajul mediatic în politica românească [...]


Talkshow online
Radio Napoca fm Cluj - 102,2 fm


Descarca-te!

Ai o problema ?

Copyright © 2018 Fundatia Armonia. Toate drepturile rezervate.
Home     Despre Mine     Contact     Forum     Publicitate     Termeni și Condiţii
made by EIKON