[x] Închide căutarea
  Caută în categoria   Caută Autentificare

Prima pagina
Special
Forum
Newsletter
Sondaje
Cand credeti ca se va rezolva criza gunoaielor din Cluj Napoca?

  In timp util.
  Până la sfârșitul anului 2015.
  Până la mijlocul anului 2016.
  În doi ani.
  În mai mulți ani

Votează   |   Vezi rezultate

Concurs
concurs

Concursul este suspendat, momentan.

 
HOME
CĂUTARE
ARHIVĂ
DESPRE MINE
CONTACT
PUBLICITATE
Monden
 
27.11.2016
  Dan Puric: Proclamatia de la Alba Iulia e dovada generozitatii fantastice a poporului roman după 1000 de ani de atrocitati
Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 474. Comentarii: 0. Punctaj: 10.
 
 
11.10.2016
  Mircea Bravo vine la Beraria Culturala

Cea de-a 60-a ediție a Berăriei Culturale - intitulată „Hazul și necazul la români” - îți oferă prilejul unei întâlniri și al unei dezbateri cu unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și în același timp controversat reprezentant al generației tinere, dar și al „lumii noi” create în universul virtual al rețelelor sociale. NU RATA!... întâlnirea cu comediantul clujean Mircea Bravo, cel care face o țară întreagă să zâmbească sau să se enerveze cu farsele sale cu substrat social, care va avea loc miercuri, 12 octombrie, de la ora 19, în sala Euphoria a Fabricii de Bere Ursus. Alături de povestea de viață a juristului Mircea Popa, cel care zicea într-un interviu la Matinalul Realitatea fm Cluj, că a trebuit să se elibereze din chingile profesiei în care s-a format la universitate pentru a deveni liber prin ironie, farse și umor, veți avea parte de zâmbete și povești amuzante. Dar vor fi și mărturisiri și recunoștințe la care nu te aștepți de la un om care folosește biciul umorului pentru a îndrepta morala și comportamentele. Mircea Bravo spunea în cadrul acelui interviu că, „cam tot ceea ce fac, fac dintr-o atitudine pozitiva. Vreau sa scot in evidenta, poate, anumite defecte ale societatii sau, pur si simplu, sa creez buna dispozitie. Cât privește recunoștințele, vreau să vă spun că nu mă ridic dimineața din pat până nu rostesc 10 recunoștințe.”


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 421. Comentarii: 0. Punctaj: 10.
 
 
15.03.2016
  Chirurgul lui Dumnezeu vorbeste la Beraria Culturala despre viata si moarte

Profesorul universitar Teofil Lung - medic al Clinicii de Maxilo-Faciale a UMF Cluj Napoca și cel supranumit de pacienți și presă „Chirurgul lui Dumnezeu”, este invitatul special al celei de-a 51-a ediții a Berăriei Culturale pentru a vorbi despre „Viață, viețuire și Moarte”. Eevenimentul, marca „Fabrica de Lideri”, va avea loc miercuri, 16 martie, de la ora 19, în sala Euphoria a Fabricii de bere Ursus. Moderatorul și producătorul evenimentelor de la Berăria Culturală, comunicatorul și istoricul Ion Novăcescu îl consideră pe invitatul său „un Om exemplar al Clujului și României, care zi de zi conjugă românește verbele A FI și A FACE, alinând și salvând de la moarte sute de oameni, de pe cuprinsul Patriei. Domnia sa este Medicul și Bărbatul care și-a rugat public colegii de breaslă să nu mai prescrie citostatice în terapia cancerelor la gât și cap, întrucât este dezastruoasă și  doar dezvoltă tumorile. Aceasta fiindu-i concluzia științifică după zeci de ani de operații grele și reușite miraculoase.” Referindu-se la tema pe care o va aborda în dezbaterea de miercuri seara, profesorul Lung arată că „între venire și plecare omul trebuie să știe că recompensa pentru faptele sale se va face în timpul acestei călătorii, și nu în lumea umbrelor, de unde nimeni nu s-a întors până acum.”


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 444. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
01.03.2016
  Secretele artei de a fi barbat dezvaluite la Beraria Culturala

„Pe tărâmul trestiilor e greu să găseşti stejari...” Acesta este motto-ul celei de-a 50-a ediţii a Berăriei Culturale,  care se va desfășura miercuri, 2 martie 2016, de la ora 19, în sala Euphoria de la Fabrica de bere Ursus. Producătorul și moderatorul dezbaterilor, istoricul și realizatorul Realitatea fm Cluj, Ion Novăcescu,  l-a invitat pe Mugur Pop - Dacul iubitor de cai - să vorbească publicului despre „Demnitate şi despre tainele artei de a fi Bărbat”. „Fiind în luna lui Mărțișor și bucurându-ne de acest moment important al proiectului nostru - cel de-al 50-lea eveniment organizat - ne-am gândit să facem un cadou doamnelor și domnișoarelor care se plâng că bărbatul ar fi o specie pe cale de dispariție”, a precizat Novăcescu. La rândul său, Mugur Pop susține că nu putem vorbi despre demnitate în lipsa armoniei. „În același timp, pentru a fi bărbat e necesar, înainte de orice, să ai o ierarhie a valorilor moral-umane. Și, nu la urmă, e necesar să știi că opusul cuvântului demn nu e hoț sau înșelător, ci șmecher”, a spus el. Mugur Pop vrea să facă, alături de public, un experiment social și charismatic la această ediție a Berăriei Culturale, pe care însă nu a vrut să-l dezvăluie.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 284. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
30.05.2014
  Minune A la Cluj! Buda si Cataniciu s-au imbratisat cu foc, ca doi îndrăgostiţi.

De o vreme-ncoace la Cluj se petrec o mulţime de minuni. Unele cam proaste şi deprimante, ce-i drept, ca şi vremurile pe care le trăim. Altele, cam rare, dar faine şi care subliniază măreţia şi nobleţea naturii umane. Dar şi voinţa şi graţia divină care se revarsă chiar şi asupra celor mai aprigi şi nemiloşi duşmani, preschimbându-i în porumbei ai păci, tineri amorezaţi sau, dacă vreţi, în maici tereze şi taici preasfifinţi. Ai politicii, mai ales. Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 1513. Comentarii: 0. Punctaj: 25.
 
 
08.11.2013
  Oana Boc şi rockerii clujeni fac spectacol duminica

Oana Boc, alături de câţiva dintre cei mai importanţi rockeri clujeni, vor fi protagoniştii unui experiment cultural inedit, care va avea loc sub cupola Berăriei Culturale, duminică, 10 noiembrie, la ora 18, în localul fostei Fabrici de Bere Ursus.  Evenimentul: “Rock și Poezie ... la Berărie”, realizat în baza unei idei a jurnalistului şi istoricului Ion Novăcescu, are în meniul său cultural, pe aceeaşi scenă, un recital de poezie în interpretarea Oanei Boc şi un concert susţinut de veteranul rock-ului clujean, Costi Cămărăşan, alături de prietenii săi: Dudu Isabel - rockerul senzație de la Vocea României; Alex Malschi (clape); Kovacs Laszlo (chitară); Vlad Spătar (bass); Doru Nedelcu (chitară), Călin Cămărășan (tobe); Julia Kocsis (tobe).


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 755. Comentarii: 0. Punctaj: 10.
 
 
11.10.2013
  Despre Om si taina lui în Beraria Culturala

Cronici ale dezbaterii: Despre Om şi Taina sa, ţinută la Berăria Culturală, în 09.10.2013, la care au participat: Actorul dorel Vişan şi Rockerul Costi Cămărăşan, scrise de Gabriela Ilieş, Ariana Guga şi Paula Tomi:

Gabriela Ilieş: "M-am întors miercuri seara în Berăria Cluturală, pregătită să urmăresc o discu'ie despre ”Omul şi taina sa”. Evenimentul este organizat de Ion Novăcescu, scriitor şi jurnalist, un om care mai crede că suntem o naţiune iubitoare de cultură. Prezenţa publicului în sală o demonstrează pe deplin. Invitaţii au fost ca de fiecare dată, speciali. Cunoscutul actor Dorel Vişan, aproape ca nu mai are nevoie de prezentare. E un nume ce se recomandă singur, eu i-aş spune că e chiar, un brand de Cluj. Alături de el s-a aflat, Costi Cămărăşan, o legendă vie a rock-ului clujan, fondatorul grupului Compact a cărui piesă, Fata din vis, m-a inspirat la un moment dat. M-am gândit cum anumeme s-ar putea trata această temă amplă, încercând să întrezăresc ceva. Credeam că fiecare dintre invitaţi va aborda subiectul prin prisma profesiunii sale, prin înţelepciunea dobândită pe drumul lor lung, printre mii şi mii de oameni şi destine. Dar nimic nu a fost cum am încercat să anticipez, de aceea atmosfera din acea seară a fost mult mai frumoasă. Mai puţini sunt cei care ştiu că, actorul Dorel Vişan, trecând printr-o experienţă de viaţă mai dificilă, luptând cu o boală grea, a apelat la terapii orientale, de autovindecare. La îndelunga sa experienţă de viaţă s-a adaugat un nou şi fascinant drum, calea spre autocunoaştere. Perspectiva omului, ancorat în realitate, lumesc şi material a găsit calea de a se întoarce spre spirtualitate şi spre minunatul univers interior.


 Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 789. Comentarii: 0. Punctaj: 19.
 
 
06.06.2013
  Exclusivitate: Piersic si noul film turnat la Cluj il streseaza pe Tudor Giurgiu

Preşedintele-fondator al TIFF, Tudor Giurgiu, a dezvăluit în cadrul dezbaterii organizate miercuri seara la Berăria Culturală că actorul Florin Piersic nu-i mai răspunde la telefon şi că acest fapt este deranjant în condiţiile în care acesta urmează să joace într-o comedie pe care Giurgiu o va regiza. Noul film al lui Tudor Giurgiu, în care, se pare, Florin Piersic va deţine rolul principal, îşi va desfăşura acţiunea atât în România, cât şi în America.  Ei bine, aici este cea de-a doua sursă majoră de stres a regizorului clujean, întrucât o parte dintre filmări urmează să se facă în interiorul unui aeroport american. Acesta spune că recent a vizitat un aeroport din zona New York-ului, "dar care este departe, în ceea ce priveşte dotările şi aspectul interior de cel din Cluj", aşa că Giurgiu a ales să filmeze scenele filmului pe Aeroprtul internaţional din Cluj. 


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 600. Comentarii: 0. Punctaj: 30.
 
 
04.06.2013
  Emil Boc şi Tudor Giurgiu vin la Berăria Culturală

Primarul Emil Boc şi Preşedintele-fondator al TIFF, Tudor Giurgiu se vor afla faţă-n faţă, miercuri, 5 iunie, de la ora 19, la o inedită şi spectaculoasă dezbatere la "Berăria Culturala", deschisă la Fabrica de Bere Ursus. "Hollywood-ul clujean între realitate şi himeră. Prezentul şi viitorul unui proiect grandios al Clujului", reprezintă o temă de mare actualitate, interes şi preocupare, în contextul celei de-a 12 ediţii a TIFF, dar şi a preocupărilor privind finaţarea şi dezvoltarea cinematografiei româneşti. Alături de cei doi protagonişti, în Agora de la "Berăria Culturala" se vor afla şi: Mihai Chirilov, Cristian Hordilă şi Doru Pop. De asemenea, şi-au anunţat participarea şi jurnalişti de la Bucureşti, specializaţi în fenomenul cinematografic românesc. Dezbaterea de mâine seară este importantă din două motive.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 500. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
02.06.2013
  Klausenburg - concert la Gala Special Olimpics

Trupa clujeană KLAUSENBURG , formată din Dana Novăcescu (voce), Didi (clape), Bogdan (chitară/voce) şi, nu la urmă, Sebi - elevi în clasa VI-a , au susţinut primul lor mini-concert într-o sală a Sporturilor, animată de sutele de copii speciali, veniţi din toată ţara pentru Gala de deschidere a Jocurilor Special Olimpics 2013, la Cluj.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 966. Comentarii: 0. Punctaj: 48.
 
 
24.05.2013
  Beraria Culturala si Pactul Fratietatii transpartinice la Cluj

Clujul e un loc unic şi special pe harta României. Cu trăsăturile specifice ale tindividualităţii sale şi, mai ales, cu normalitatea, civilizaţia şi toleranţa sa. Despre Clujul multicultural şi multietnic se vorbeşte adesea, în presa bucureşteană, ca despre un loc misterios, al frăţietăţii şi coabitării prieteneşti, unde actorii scenei publice sunt prieteni şi legaţi întrei ei prin fire şi interese nevăzute. Evident, analiştii de la Bucureşti subliniază, de fiecare dată, caracterul ocult şi veros al acestor relaţii şi interese. Despre "frăţietatea transpartinică" de la Cluj s-au publicat titluri mari şi grave în presa naţională şi s-au făcut talk show-uri numeroase. Frăţietatea de la Cluj a fost aspru biciuită de un Gâdea, Badea şi Ciutacu, fără să se spună şi să se ştie ce-i în spatele ei şi ce-i îndeamnă pe rivalii locali să-şi dea mâna şi să-şi unească forţa. 


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 759. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
04.04.2013
  Trupa Klausenburg a luat locul I la primul lor concurs de muzica

Trupa Klausenburg, formata din cei trei pusti despre care am scris a reusit sa ia Premiul I, sectiunea grupuri, la concursul de folk, organizat la nivelul scolilor si liceelor din Cluj, editia I-a, 3 aprilie 2013, la Liceul Alexandru Vaida Voevod (initiatorul si organizatorul concursului). Precizez ca trupa - compusa din: Bogdan, Dana Novacescu si Sebi - elevi în clasa VI, s-a format in urma cu doua saptamani, iar acesta este primul lor concurs la care participa. Si care, sun sigur, n-o sa-l uite niciodata. Bravo lor si profesorilor care-i indruma. Ma refer, in special la: Marius Moldovan, directorul artistic al Scolii Populare de arte " Tudor Jarda" din Cluj si profesor de canto muzica usoara al Danei Novacescu, Alex Malschi, profesor de canto si de instrumente si, in acelasi timp, coordonator, alaturi de doamna profesoara Tunde Lacko, al programului de co-repetitie cu trupa, al Scolii de Arte. Mai jos gasiti postarea pe care a scris-o dupa ce am participat la o repetitie a pustilor.

Pustii astia clujeni canta super! (01.04.2013)

Trei puşti clujeni: o fată şi doi baieţi, de 12 ani, elevi în clasa VI, la Colegiul Naţional "George Coşbuc", secţia Germană maternă şi-au făcut o trupă şi, din banii economisiţi în timpul săptămânii, închiriază săli de repetiţie cu ora, prin Cluj, pentru a repeta. Bogdan Moşuţiu, Dana Novăcescu şi Sebastian Vădeanu s-au reunit pentru a participa la un concurs de folk al şcolilor clujene. S-au înscris cu trupa "Fără Nume". Eu i-am văzut într-o sală aparţinând unui tip fain, pe nume Zoli, care-i lasă mai mult decât plătesc, le dă corzi când şi le rup şi-i încurajează, spunându-le că ei cântă mai fain decât alţii mai mari, care trec pe acolo.Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 975. Comentarii: 0. Punctaj: 103.
 
 
08.03.2013
  Dany- Ingerul meu

O dedicatie pentru toate mamele, de Ziua Femeii, din partea micutei mele artiste - Dana. Cantecul: Ingerul meu (Patricia Ciobotaru) a fost interpretat in cadrul spectacolului: Parfum de femeie, organizat de Scoala Populara de Arte Cluj Napoca "Tudor Jarda", in data de 7 martie, la Cinema Marasti.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 731. Comentarii: 0. Punctaj: 56.
 
 
21.09.2012
  Dana - Ce sa fac?

Dana, alaturi de trupa Napoca, a Scolii Populare de Arte Cluj, repetand melodia: Ce sa fac?, compusa de Marius Teicu pentru Loredana Groza. Repetitia are loc in studioul de inregistrari al sectiei de Canto al scolii si este coordonata de expertii: Lacko Tunde , Alexandru Malschi si Mihai Ghircoias.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 933. Comentarii: 0. Punctaj: 55.
 
 
30.05.2012
  Dana si trupa Napoca repetand melodia Break away

Examenul de promovare a anului I, la sectia Canton - muzica usoara, a Scolii Populare de Arte din Cluj se apropie cu pasi repezi iar una din probele de foc, impuse de conducerea scolii, o reprezinta interpretarea "live", cu trupa, a doua piese: una in limba romana si una in limba engleza. Marti, 29.05. Dana, alaturi de colegii ei minunati, care compun trupa rock "Napoca" si care, toti sunt anul I la sectiunea "Instrumente", au repetat piesele cu care vor intra in concurs. Si, foarte important, repetitia s-a facut fara ca profesorul coordonator, dl. Marius Moldovan, sa fie unul din componentii trupei, asa cum i-a obisnuit pina acum.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 769. Comentarii: 0. Punctaj: 18.
 
 
10.03.2012
  DANA - Ochii tai (live, cu trupa Napoca)

Dana, micuta mea interpreta, a urcat din nou pe scena, unde a interpretat piesa: Ochii tai ( piesa originala interpretata de catre Ana Maria, compozitor Sandy Deac). A cantat alaturi de colegii ei, cursanti la diferite instrumente la Scoala Populara de Arta din Cluj. Baiatul de la tobe, Bogdy Mosutiu este si coleg de clasa cu Dana, la materna germana, la Cosbuc si, credeti-ma, e super meserias copilul la varsta lui. Bate tobele grozav, la 11 ani. La fel de buni sunt si baietii de la orga si chitari. Deosebiti. Talentati si muncitori.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 1850. Comentarii: 0. Punctaj: 45.
 
 
16.11.2011
  Ultimul banc cu DNA

Acest banc l-am spus si la o reuniune la care participau mai multi lideri ai PDL Cluj. Nu l-au gustat de loc, dovedint ca recentele evenimente le-au cam provocat pierderea umorului:

"Un tip din Cluj a primit acasa o citatie de la DNA, ca sa se prezinte a doua zi la parchet. Panicat si speriat il suna pe prietenul sau sa-l intrebe cum sa mearga acolo. Acesta i-a spus:" nu prea ma pricep, dar cred ca cel mai bine ar fi sa te imbraci jalnic, cu haine rupte si sa-ti pui cenusa-n cap. Astfel, li se va face mila de tine si te vor lasa in pace". Nedumerit, omul si-a intrebat avocatul iar acesta i-a spus tocmai invers: " te imbraci ultima fita, iti iei ceasul de aur, rolls-ul - trebuie sa ii impresionezi. Li se va face frica de tine, de bogatia si influenta ta si te vor lasa in pace". Zapacit de cap,omul asculta sfatul nevestei si merge sa-l intrebe pe vecinul sau rabin. Ii spune povestea lui, iar rabinul ii raspunde: " Fiule, iti voi istorisi una din pildele noastre stravechi, iar asta cred ca va arunca putina lumina asupra problemei tale.Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 1152. Comentarii: 3. Punctaj: 30.
 
 
31.03.2011
  Piersic actorul si omul.Marturie tulburatoare

Am decisi sa postez aici si pe youtube fragmente din talkshow-urile mele de suflet. O sa incep cu emotionantul si tulburatorul talkshow cu marele actor roman, Florin Piersic. Emisiunea am facut-o, alaturi de Sorin Calin, in februarie 2010, la Antena 1 Cluj, cu o zi inainte de ziua sa de nastere.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 766. Comentarii: 0. Punctaj: 10.
 
 
17.12.2010
  A IV-a Putere senzationala: invitati: Funar, Laszlo si Dimitri

Tocmai ce am terminat inregistrarea emisiunii care va fi difuzata sambata, de la 12, pe Alpha TV. Attila Laszlo, Funar si Dimitriu au fost savurosi. Teme tari; dezvaluri in premiera: furtul anului in Blocul Camarilei si scandalul penal din jurul renovarii grupului statuar Matei Corvin. Precizam ca DNA a deschis un dosar penal pe aceasta tema. Cateva amanunte savuroase: Funar - " ANL inseamna Autori Necunoscuti Liberi"; Laszlo - "dl. Funar mi-a trimis o adresa in care-mi cere sa duc grupul statuar laHunedoara"; Funar - "aveti noroc ca e postul Craciunului, ca va scutesc de o plingere penala"; Dimitriu: "primaria ar trebui sa aduca Lupoaica in piata, ca sa echilibram lucrurile", etc.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 878. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
11.11.2010
  Cronica unui meci de vis: Apostu vs. Walter

Primarul Sorin Apostu si patronul U Cluj, Florin Walter continua sa ne tina cu sufletul la gura in confruntarea maraton, care dureaza de trei zile. Desfasurarea partidei este din ce in ce mai captivanta, mai ales dupa ce boss-ul Walter a marcat puncte negre pe obrazul oranjiu al edilului, facandu-l mincinos, lipsit de cuvant si fara coloana vertebrala, inca din prima secunda de joc de dupa anuntarea sentintei Tribunalului Comercial Cluj in dosarul majorarii capitalului clubului U. Miercuri, in timpul unei faze de atac, petrecute pe fondul de dominare mediatica a finantatorului bucurestean,  Apostu a intrat prin alunecare, si pur si simplu "l-a cosit" pe Walter, facandu-l sa muste din tarana, atunci cand a anuntat ca Primaria nu va mai aloca clubului bani de la bugetul local, ci ii va transfera unei fundatii a suporterilor, care va fi imputernicita sa-i gestioneze cum se cuvine. Dupa ce "l-a pus la pamant " pe atacator, Apostu s-a ridicat, si-a aranjat tacticos sortul si tricoul si, in vazul intregii tribune, l-a calcat pe Walter cu crampoanele pe calcaiul lui Ahile si pe degetele mainii drepte, declarand ca banii alocati pina acum de Primarie, - adica peste 9 miliarde de lei vechi - au disparut fiind subtilizati de cineva de la club.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 816. Comentarii: 2. Punctaj: 9.
 
 
16.07.2010
  UpDate: Fanii lui U Cluj si primarul Clujului: o relatie tensionata

Primarul Clujului, Sorin Apostu, a avut parte joi seara de cel mai penibil si jenant moment al carierei sale de politician si demnitar. Venit sa participe, alaturi de alti cca. 2500 de clujeni la prezentarea lotului echipe "U" Cluj, Apostu, discret s-a plasat printre oameni, in fata scenei, ( vezi foto), unde a stat cel putin o ora, (de la 20,30) pina la finalizarea prezentarii jucatorilor. Momentele penibile pentru primarul Clujului - ignorat de oficialii lui "U" Cluj ca ultimul trecator prin piata - au inceput in momentul in care presedintele clubului, Cristian Barabancea - aflat pe scena - i-a adus multumiri publice doar presedintelui Consiliului Judetean, Alin Tise pentru sustinerea acordata echipei.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 756. Comentarii: 0. Punctaj: 10.
 
Nume utilizator:
Parola:
Autentificare
Recuperare Parolă
Cont Nou

Promo
LINSAJUL MEDIATIC SI MANAGEMENTUL POLITIC AL LUI BRATIANU. DOUA CARTI ESENTIALE PENTRU TINE

Cărțile:

Ion I.C. Brătianu. Concepție și management politic, Editura Eikon, Cluj Napoca, 2011, 410 p. si:

 Linsajul mediatic în politica românească [...]


Talkshow online
Radio Napoca fm Cluj - 102,2 fm


Descarca-te!

Ai o problema ?

Copyright © 2018 Fundatia Armonia. Toate drepturile rezervate.
Home     Despre Mine     Contact     Forum     Publicitate     Termeni și Condiţii
made by EIKON