[x] Închide căutarea
  Caută în categoria   Caută Autentificare

Prima pagina
Special
Forum
Newsletter
Sondaje
Cand credeti ca se va rezolva criza gunoaielor din Cluj Napoca?

  In timp util.
  Până la sfârșitul anului 2015.
  Până la mijlocul anului 2016.
  În doi ani.
  În mai mulți ani

Votează   |   Vezi rezultate

Concurs
concurs

Concursul este suspendat, momentan.

 
HOME
CĂUTARE
ARHIVĂ
DESPRE MINE
CONTACT
PUBLICITATE

inchide
Vezi toate articolele din Economic.
 
04.01.2017
  ACI CLUJ SA premiata in Occident ca fiind una dintre cele mai bune firme in domeniul constructiilor industriale si rezidentiale din Romania.

Compania clujeană ACI CLUJ SA a fost premiată recent, într-o ceremonie desfășurată la Cannes, de către Europe Business Assembly of Oxford (EBA), pentru „diversitatea și complexitatea lucrărilor” executate, fiind considerată una dintre cele mai bune companii în domeniul construcțiilor industriale și rezidențiale din România. În cadrul aceleiași ceremonii, au fost premiate, în domeniile lor, companiile Transgaz și Nuclear Electrica. La rândul său, președintele acestei companii, Ioan Așchilean, a primit premiul „Managerul anului” din partea Comitetului „Socrates”, Oxford UK.
Performanțele economice și inginerești  ale celor de la ACI CLUJ SA au atras atenția și prestigioasei World Confederation of Businesses, care a nominalizat compania clujeană drept unul dintre câștigătorii “THE BIZZ 2017”, premiul urmând a fi înmânat în cadrul unei ceremonii care va avea loc în SUA, la Saint Thomas, în Virgin Islands în zilele de 26 și 27 iulie 2017.
Ceea ce i-a surprins plăcut pe analiștii occidentali ai mediului de afaceri românești a fost performanța economică și inginerească a unei companii cu 375 de angajați, (dintre care 290 de muncitori și 85 de ingineri), care abordează și execută cu succes lucrări de o asemenea diversitate și complexitate inginerească. În aceiași măsură, analiștii occidentali au mai fost impresionați de stabilitatea companiei clujene. După cum au remarcat în raportul de evaluare această stare este asigurată de viziunea și experiența Consiliului de Administrație (C.A.), format din performeri ai economiei românești: Ioan Așchilean – președintele C.A., Dorin Așchilean – membru și director general, Horia Ciorcilă – președintele Băncii Transilvania, Gicu Gânscă – antreprenor în construcții și Dorel Goia – președintele Grupului Teraplast. Potrivit raportului de evaluare, într-o măsură definitorie la succesul SC ACI S.A. contribuie echipa executivă din conducerea firmei, condusă energic de către directorul general Dorin Așchilean. Remarcabil pentru o companie românească a fost și faptul că constructorii clujeni au obținut puncte importante pentru că au investit în cercetare, analiștii occidentali punctând faptul că firma a atras fonduri europene în valoare de 12,3 milioane lei. Acești bani au fost folosiți pentru deschiderea unei fabrici de structuri metalice, în cadrul căreia se desfășoară și activitatea de cercetare. În acest scop ACI CLUJ s-a asociat cu prestigioasele Universități tehnice din Cluj Napoca și Timișoara într-un contract de cercetare a calculului structurilor metalice. De asemenea, Compania are o colaborare științifică cu Institutul de Izotopi și Criogenie din Râmnicu Vâlcea pentru folosirea hidrogenului, ca sursă de energie. Investiția și implicarea firmei clujene în cercetare poate fi explicată și dacă avem în vedere faptul că atât președintele C.A., cât și directorul său general sunt doctori în științe inginerești ai Universității Tehnice din Cluj Napoca.
Atunci când au acordat premiul pentru  „diversitatea și complexitatea lucrărilor”, cele două asociații de afaceri occidentale au avut în vedere faptul că compania clujeană lucrează sau a finalizat lucrări atât din domeniul industrial, comunitar cât și în cel rezidențial, precum ar fi: fabrica de patiserie de la Câmpia Turzii, a grupului belgian La Lorraine și a „Macromex”; 25.000 de metri pătrați reuniți în clădirile de birouri, clasa A, în ansamblul „The Office”, Cluj Napoca, deținut de NEPI, asocierea în construirea stadioanelor din Craiova și Tg Jiu, etc.
Precizăm că în 2016 cifra de afaceri a companiei clujene a crescut cu 28 % față de perioada similară a anului trecut, fiind de 33 milioane de euro. În 2015, ACI CLUJ a avut o cifră de afaceri de peste 25 de milioane de euro.Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 501. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
Votează articolul


Listeaza articolul Trimite articolul pe mail Trimite articolul prin Yahoo! Messenger
TAG-uri:
Vezi toate articolele din Economic.
 
 
 
Comentariile cititorilor

 
Adaugă tu primul comentariu la acest articol !
 
Nume utilizator:
Parola:
Autentificare
Recuperare Parolă
Cont Nou

Promo
LINSAJUL MEDIATIC SI MANAGEMENTUL POLITIC AL LUI BRATIANU. DOUA CARTI ESENTIALE PENTRU TINE

Cărțile:

Ion I.C. Brătianu. Concepție și management politic, Editura Eikon, Cluj Napoca, 2011, 410 p. si:

 Linsajul mediatic în politica românească [...]


Talkshow online
Radio Napoca fm Cluj - 102,2 fm


Descarca-te!

Ai o problema ?

Copyright © 2018 Fundatia Armonia. Toate drepturile rezervate.
Home     Despre Mine     Contact     Forum     Publicitate     Termeni și Condiţii
made by EIKON