[x] Închide căutarea
  Caută în categoria   Caută Autentificare

Prima pagina
Special
Forum
Newsletter
Sondaje
Cand credeti ca se va rezolva criza gunoaielor din Cluj Napoca?

  In timp util.
  Până la sfârșitul anului 2015.
  Până la mijlocul anului 2016.
  În doi ani.
  În mai mulți ani

Votează   |   Vezi rezultate

Concurs
concurs

Concursul este suspendat, momentan.

 
HOME
CĂUTARE
ARHIVĂ
DESPRE MINE
CONTACT
PUBLICITATE
Economic
 
04.01.2017
  ACI CLUJ SA premiata in Occident ca fiind una dintre cele mai bune firme in domeniul constructiilor industriale si rezidentiale din Romania.

Compania clujeană ACI CLUJ SA a fost premiată recent, într-o ceremonie desfășurată la Cannes, de către Europe Business Assembly of Oxford (EBA), pentru „diversitatea și complexitatea lucrărilor” executate, fiind considerată una dintre cele mai bune companii în domeniul construcțiilor industriale și rezidențiale din România. În cadrul aceleiași ceremonii, au fost premiate, în domeniile lor, companiile Transgaz și Nuclear Electrica. La rândul său, președintele acestei companii, Ioan Așchilean, a primit premiul „Managerul anului” din partea Comitetului „Socrates”, Oxford UK.
Performanțele economice și inginerești  ale celor de la ACI CLUJ SA au atras atenția și prestigioasei World Confederation of Businesses, care a nominalizat compania clujeană drept unul dintre câștigătorii “THE BIZZ 2017”, premiul urmând a fi înmânat în cadrul unei ceremonii care va avea loc în SUA, la Saint Thomas, în Virgin Islands în zilele de 26 și 27 iulie 2017.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 501. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
03.05.2016
  Dezbatere de excepție la Beraria Culturala. Invitat arhitectul Serban Tigănaș

Cel de-al patrulea sezon al proiectului ultural-comunitar „Berăria Culturală” se deschide miercuri seara (4 mai), de la ora 19, cu o dezbatere de senzație despre relația cauzală dintre starea spațiului public și calitatea vieții într-un oraș precum Cluj Napoca. Invitat pentru a conferenția și a răspunde la întrebări, este președintele Ordinului Arhitecților din România, arh. Șerban Țigănaș. Aceasta este cea de-a 52 reunire a spiritelor intelectuale sub cupola acestui proiect civic și la o halbă de bere. Evenimentul se desfășoară în sala Euphoria a Fabricii de bere Ursus.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 683. Comentarii: 0. Punctaj: 10.
 
 
13.09.2012
  Idee stralucita! Combinatul Social de la Campia Turzii atrage 6 mil. Euro

Exclusivitate! Clujul a mai obtinut o finantare europeana in valoare de 6 milioane de euro, dupa aprobarea unui proiect ingenios, creatie a directorului AJOFM Cluj, Daniel Don. Este vorba de: Combinatul Social de la Campia Turzii, care reprezinta una din cele mai originale si ingenioase intreprinderi romanesti, organizata pe principii si forma sociala. In acest "combinat social" vor fi angajati 200 de muncitori dintre cei disponibilizati de Combinatul de la Campia Turzii. ACestia vor fi incadrati in cele patru intreprinderi sociale ale "combinatului", a caror obiect de activitate va fi prelucrarea: metalului, plasticului, textilelor si prestarilor de servicii.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 2146. Comentarii: 0. Punctaj: 18.
 
 
16.12.2011
  Marele Rechin V: Cum raspunde Moisin acuzatiei ca l-ar fi favorizat pe Stoia la licitatia gunoaielor

Primarul interimar al Clujului, Radu Moisin a raspuns in direct acuzatiilor care i s-au adus ca ar fi favorizat compania Brantner, condusa de Calin Stoia, omul de faceri aflat in arest preventiv, acuzat fiind ca l-ar fi mituit pre primarul Clujului, Sorin Apostu. Raspunsul lui Moisin a fost facut in cadrul celui de-al V-lea episod - si cel mai polemic - al anchetei jurnalistice: "Cine-i Marele Rechin al coruptiei la Cluj?", derulat "live", in cadrul unei editii incendiare a talkshow-ului " A IV-a Putere". Vizionati materialul video atasat pentru a vedea cat de credibil este raspunsul primarului interimar, cel care in 2009, a fost presedintele comisiei de licitatii care a hotarat ca serviciul de salubritate in unul din cele doua sectoare ale Clujului, sa fie castigat de firma condusa de Stoia, desi a oferit o redeventa cu 400.000 de euro mai mica; cheltuieli cu colectarea selectiva cu 500.000 de euro mai mici si cu 30 de puncte gospodaresti mai putine decat oferta clasata pe primul loc.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 1548. Comentarii: 2. Punctaj: 10.
 
 
12.07.2010
  Socant!!! Compania Impact -dezvoltatorul cartierului Lomb- a intrat in insolventa

Compania Impact S.A. - asociata Primariei Cluj Napoca - in proiectul de construire a cartierului de locuinte din cartierul Lomb a intrat in procedura de insolventa, in urma unei decizii a Tribunalului Comercial Bucuresti, se arata intr-un comunicat al companiei trimis Bursei de Valori Bucuresti. Potrivit acestei informari, instanta a aprobat in data de 8 iulie cererea facuta de firma Sc RomConstruct S.A. - una din firmele subcontractoare ale dezvoltatorului imobiliar Impact S.A. - pentru recuperarea unei datorii in valoare de 1,6 milioane lei, reprezentand contravaloarea lucrarilor de constructie prestate in favoarea dezvoltatorului imobiliar.Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 1098. Comentarii: 0. Punctaj: 85.
 
 
06.05.2010
  Prima curba de sacrificiu din istoria post-decembrista a Romaniei.Vor urma si altele

Presedintele Traian Basescu a anunta joi seara, dupa intalnirea cu delegatia FMI,  introducerea oficiala in Romania post-decembrista a primei "curbe de sacrificiu", care vizeaza reducerea cu 25% a salariilor bugetarilor si cu 15% a pensiilor, incepand cu 1 iunie. Basescu a anuntat ca nu vor creste taxe asa cum s-a speculat in ultimele zile.Tot cu 15% va scadea si ajutorul de somaj, iar cele 16 programe de asistenta sociala care functioneaza in prezent vor fi reanalizate.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 663. Comentarii: 0. Punctaj: 9.
 
 
23.03.2010
  Atrium Center scos la vanzare de fondul Carpathian

Fondul britanic de investitii Carpathian a scos la vanzare proiectul mall-ului Atrium Center de la Cluj-Napoca, ce urma sa fie construit pe amplasamentul fostei fabrici de tricotaje Somesul. In pachetul scos la vanzare se mai afla si mall-ul cu acelasi nume din Arad, precum si creditele contractate de catre fond, se precizeaza intr-o stire Reuters. Precizam ca fondul Carpathian a obţinut in 2008 un credit de 62,5 milioane euro de la MKB Bank pentru finanţarea construcţiei Atrium Center Arad si a contractat si alte credite pentru finantarea mallului din Cluj.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 618. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
23.02.2010
  Casa de peste 1.000.000 de lei scoasa la licitatie

Portareii Directiei Finantelor Publice Cluj au scos la vanzare silita o casa evaluata la aproape 1.000.000 de lei ( 10 miliarde lei vechi). Licitatia va avea loc la sfarsitul acestei luni, mai precis in ziua de 26 februarie, la sediul directiei. Casa se afla in proprietatea unei companii clujene, societate pe actiuni, si a fost scoasa la vanzare silita pentru recuperarea unor datorii in valoare 1.170.000 lei pe care firma le-ar avea catre fisc. De asemenea, in organizarea acestei licitatii este interesata si o alta firma clujeana, care are o creanta in valoare de 200.000 de lei, rezultata din neplata de catre debitoare a unor servicii prestate.Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 659. Comentarii: 0. Punctaj: 10.
 
 
16.02.2010
  158 de firme clujene taiate de la reteaua de apa

Compania de Apa SOMES  anunta ca incepand de marti va decupla de la reteaua de apa a orasului si  demontarea contorului a 158 de clienti in principal din categoria agentilor economici. Masura a fost luata ca urmare a acumularii unor debite restante cu vechime mai mare de doua luni (inclusiv ultima factura) de peste 1,2 milioane de lei.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 606. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
Nume utilizator:
Parola:
Autentificare
Recuperare Parolă
Cont Nou

Promo
LINSAJUL MEDIATIC SI MANAGEMENTUL POLITIC AL LUI BRATIANU. DOUA CARTI ESENTIALE PENTRU TINE

Cărțile:

Ion I.C. Brătianu. Concepție și management politic, Editura Eikon, Cluj Napoca, 2011, 410 p. si:

 Linsajul mediatic în politica românească [...]


Talkshow online
Radio Napoca fm Cluj - 102,2 fm


Descarca-te!

Ai o problema ?

Copyright © 2018 Fundatia Armonia. Toate drepturile rezervate.
Home     Despre Mine     Contact     Forum     Publicitate     Termeni și Condiţii
made by EIKON