[x] Închide căutarea
  Caută în categoria   Caută Autentificare

Prima pagina
Special
Forum
Newsletter
Sondaje
Cand credeti ca se va rezolva criza gunoaielor din Cluj Napoca?

  In timp util.
  Până la sfârșitul anului 2015.
  Până la mijlocul anului 2016.
  În doi ani.
  În mai mulți ani

Votează   |   Vezi rezultate

Concurs
concurs

Concursul este suspendat, momentan.

 
HOME
CĂUTARE
ARHIVĂ
DESPRE MINE
CONTACT
PUBLICITATE

inchide
Vezi toate articolele din Dezvaluiri.
 
27.12.2016
  Castiga 1000 de lei pentru a gasi pretextul pentru care am fost indepartat de la Realitatea.

Dragi prieteni! Puteți câștiga lejer 1000 de lei dacă veți citi această postare până la capăt.
Timp de aproape trei ani am făcut "Matinalul" la Realitatea fm Cluj. Acest fapt a fost pentru mine o bucurie, o onoare și un privilegiu, pentru că am dăruit și m-am dăruit. Zi de zi am împărtășit oamenilor din ceea ce am acumulat în anii petrecuți în bibliotecă și-n tovărășia cărților. Am abordat, analizat și am discutat cu ascultătorii mei, sau cu invitați, - fără ură sau părtinire - chestiunile locale și naționale, arzătoare sau la ordinea zilei. Consider că mi-am făcut datoria de jurnalist cu onoare, profesionalism, fidelitate și eficiență. Cred că principala valoare pe care am cultivat-o în acești ani, în timpul celor trei ore de program, a fost LIBERTATEA. Ascultătorii mei au putut, liberi și neîngrădiți, să-și exprime opinia față de stări de lucruri, personaje puternice ale Clujului și țării, inclusiv față de mine. Cred în libertate mai mult decât în orice și această valoare este temelia pe care mi-am întemeiat viața și cariera.

Alături de libertate, pentru mine, jurnalistul, a stat mereu ADEVĂRUL. Pe care l-am rostit mereu, indiferent de consecințe. La fel am să fac și de acum înainte. La urmă, dar nu în cele din urmă, mi-am întemeiat puterea pe interesul public, pe care l-am slujit zi de zi. Atât cât am putut. Cu onestitate, curaj și incisivitate. Iar cetățenii Clujului au apreciat aceste valori, considerându-mă a fi printre cei mai credibili și incisivi jurnaliști clujeni.
Toate acestea, dar și multe altele, inclusiv contribuția mea directă la creșterea audienței, credibilității, prestigiului și nu în ultimul rând al veniturilor postului Realitatea fm Cluj sunt probe ale loialității și profesionalismului meu.
În data de 15 decembrie colaborarea mea cu Realitatea fm Cluj s-a încheiat. În urma unui modest linșaj mediatic. Care a presupus - pe parcursul a două zile - insulte, injurii și amenințări în timpul Matinalulului, dar și două solicitări făcute în direct de personaje interesate, ca să fiu dat afară. Pe motiv de incisivitate. Făcută cu calm.
Realitatea fm Cluj a considerat că acest comportament profesional al meu trebuie pedepsit cu severitate maximă, prin întreruperea colaborării.
La linkul de mai jos puteți viziona ultima mea emisiune, care a fost invocată de conducerea postului de radio, ca argument al îndepărtării mele de la Realitatea fm Cluj, pe motiv de „limbaj injurios” și „compromitere a imaginii publice a postului, din cauza comportamentului meu în emisiune”, după cum mi-a precizat administratorul postului și coleg de Matinal, dl. Carol Vlad.
Iată de ce ofer 1000 de lei celui care reușește să găsească „limbajul injurios” pe care eu l-aș fi folosit și pe baza căruia am fost îndepărtat de la microfon. Îl găsești în această înregistrare a ultimei mele emisiuni din Matinal.
Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 714. Comentarii: 0. Punctaj: 97.
Votează articolul


Listeaza articolul Trimite articolul pe mail Trimite articolul prin Yahoo! Messenger
TAG-uri: Linsaj  Realitatea Cluj  Ion Novacescu  Libertate  Adevar  interesul public.  
Vezi toate articolele din Dezvaluiri.
 
 
 
Comentariile cititorilor

 
Adaugă tu primul comentariu la acest articol !
 
Nume utilizator:
Parola:
Autentificare
Recuperare Parolă
Cont Nou

Promo
LINSAJUL MEDIATIC SI MANAGEMENTUL POLITIC AL LUI BRATIANU. DOUA CARTI ESENTIALE PENTRU TINE

Cărțile:

Ion I.C. Brătianu. Concepție și management politic, Editura Eikon, Cluj Napoca, 2011, 410 p. si:

 Linsajul mediatic în politica românească [...]


Talkshow online
Radio Napoca fm Cluj - 102,2 fm


Descarca-te!

Ai o problema ?

Copyright © 2018 Fundatia Armonia. Toate drepturile rezervate.
Home     Despre Mine     Contact     Forum     Publicitate     Termeni și Condiţii
made by EIKON