[x] Închide căutarea
  Caută în categoria   Caută Autentificare

Prima pagina
Special
Forum
Newsletter
Sondaje
Cand credeti ca se va rezolva criza gunoaielor din Cluj Napoca?

  In timp util.
  Până la sfârșitul anului 2015.
  Până la mijlocul anului 2016.
  În doi ani.
  În mai mulți ani

Votează   |   Vezi rezultate

Concurs
concurs

Concursul este suspendat, momentan.

 
HOME
CĂUTARE
ARHIVĂ
DESPRE MINE
CONTACT
PUBLICITATE
Barfe Si Zvonuri
 
03.08.2016
  Boacterul Creativ de la Untold. O Poveste clujeană de succes.

Sebastian Olar - directorul de creație al Untold - e un lungan simpatic de doi metri și este unul dintre modelele clujene și românești de succes. Și-a început activitatea ca și controlor de bilete la CTP, activitate făcută între anii 2004-2007. A fost „Boacter Fruntaș” pe ramură și și-a trecut în C.V.-ul prezentat la o agenție de publicitate din New York această perioadă cât a fost „boacter” drept: „Masterat în managementul conflictului”. Neag l-a promovat impiegat de mișcare, în 2008, după care a intrat în publicitate la „Vitrina”, de unde a decolat până la New York și a aterizat pe platourile festivalului „Untold”, al cărui director de creație este.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 966. Comentarii: 0. Punctaj: 18.
 
 
21.11.2013
  Cum polemizeaza un teolog ortodox cu un preot greco-catolic la Cluj

"Dialogul" interconfesional ortodoxo-greco-catolic a fost, de la începutul anilor 90 până astăzi, caracterizat, mai ales, de tensiune, ostilitate, acuze grave şi invective. A fost, cam tot timpul, un dialog al trecutului şi nu unul al viitorului. A organiza o dezbatere publică pe teme religioase şi confesionale, chiar şi la Cluj - un oraş multicultural, multietnic şi toleran multireligios, e, totuşi, un act riscant (în principiu). Şi, cu toate acestea, miercuri 20 noiembrie, la Berăria Culturală, la dezbaterea: Religia şi credinţa la români, un preot greco-catolig şi doi teologi ortodocşi au oferit un model european de dialog şi spiritualitate. Şi pentru că o imagine vorbeşte cât 1000 de cuvinte, fotografia ataşată e IMAGINEA care defineşte atmosfera care a fost la Beraria Culturala. Un preot greco-catolic (Teodor Lazăr) inspirat într-un dialog savuros cu (aşa cred eu) cel mai bun teolog ortodox român ( Radu Preda), sub privirile: una, împăcată, a filosofului (Nicolae Turcan), cealaltă critică a jurnalistului ( Florin Otrocol) "care le-a spus că el se luptă cu Dumnezeu".Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 3874. Comentarii: 0. Punctaj: 49.
 
 
06.06.2013
  Polemica aspra intre Boc si Giurgiu pe marginea onorariului exorbitant al lui Loreen

Primarul Emil Boc şi preşedintele fondator al TIFF, Tudor Giurgiu, au continuat, la dezbaterea organizată la Berăria Culturală, polemica referitoare la onorariul plătit cântăreţei Loreen la Zilele Clujului. Polemica s-a iscat în urma intervenţiei făcute la dezbaterea la o halbă de bere a editorialistul Adrian Demian Groza (Ziua de Cluj) referitoare la finanţarea producţiei de film la Cluj şi a TIFF-ului, în contextul plângerii publice a fondatorului TIFF că Primăria a alocat 37.000 de euro cântăreţei Loreen. La Berăria Culturală, Tudor Giurgiu a reiterat stupefacţia sa faţă de onorariul plătit de Primărie "unei cântăreţe de mâna..., care nu face mai mult de 6-7000 de euro." Emil Boc a replicat că aceşti bani au fost plătiţi din finanţări private şi că dacă sponsorii au hotărât că atât vor ei să-i plătească lui Loreen nu vede care-i ptoblema.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 758. Comentarii: 0. Punctaj: 9.
 
 
07.11.2012
  Am reclamat realitatea tv Bucuresti la CNA

Up date: Din motive de onoare si ca urmare a linsajului mediatic la care am fost supus ieri de catre realitatea TV Bucuresti, prin atacul la persoana la care am fost supus in rubrica: Dosar de candidat, am decis sa renunt la colaborarea cu Realitatea TV Cluj si Realitatea FM. In consecinta, desi regret mult, nu mai pot sa fac emisiunea de sambata si nici emisiunile de la radio. Mai regret si faptul ca nu voi materializa proiectul pe care l-am gandit si care a fost sustinut de catre Rares Bogdan, directorul general al grupului de presa: Ziua de Cluj - Realitatea Cluj. Ii multumesc pentru sustinerea sa! ( vezi si articolul acesta, publicat pe criticul si obiectivul site: paginademedia.ro: http://www.paginademedia.ro/2012/11/viata-bate-filmul-la-realitatea-tv-un-jurnalist-al-postului-si-a-dat-demisia-dupa-ce-a-fost-atacat-chiar-de-realitatea-tv/#comment-62968

 

realitatea TV Bucuresti m-a atacat violent ieri, toata ziua, difuzand la ore de maxima audienta (inaintea Stirilor) o mizerie non-jurnalistica, marca Silviu Manastire, care, banui, ca a executat o comanda politica de denigrare a mea in postura de "candidat" la alegerile parlamentare. Concret: in rubrica de mare audienta - Dosar de candidat, realizata de fostul ziarist clujean, Silviu Manastire, cel care a fost colaboratorul lui Liviu Man la gazeta de Clujsi apoi a "detinut" franciza la gardianul de Transilvania - s-au difuzat informatii false si calomnoase despre mine si "candidatura"!!! mea la Parlament. Ca in orice operatiune de linsare mediatica sunt doua aspecte: unul negativ si altul pozitiv. In ciuda insistentelor mele catre "profesionista" redactie bucuresteana  si catre "bossul" realitatii, Cozmin Gusa (caruia i-am trimis trei mesaje telefonice), pentru a le spune ca nu sunt candidat si ca e absurd sa mi se faca un portret de candidat, din moment CE NU CANDIDEZ, mizeria lui Manastire a continuat sa fie difuzata pe post, inclusiv la ora 22,50. A continuat sa fie difuzata, chiar in ciuda somatiei ca-i voi reclama la CNA.Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 1735. Comentarii: 3. Punctaj: 60.
 
 
20.09.2012
  Cafteala politica in PSD Cluj

In sfarsit o cafteala politica in monotonia asta plictisitoare de la Cluj. Presedintele PSD Cluj Napoca, Mircea Jorj, posesorul unor dani in arte martiale l-a luat la pumni virtuali pe "traseistul" deputat, Mircea Giurgiu, pe care, dupa ce l-a doborat la pamant cu un picior bine plasat in bilutele parlamentarului l-a si porcait cum trebuie, facandu-l ""penibil si jenant."  Supararea si revarsarea lui Jorj, care este si secretar de stat la nu stiu ce agentie, a fost provocata de o idee populista a independentului parlamentar Giurgiu care propune electorilor sa-si cunoasca parlamentarii, pe bani publici. O "idee trasnita" si un comportament "descalificant pentru un deputat sa aiba o astfel de initiativa{, a vituperat seful pesedistilor clujeni, a carui suparare e totala si provocata de alt motiv. Mircea Giurgiu - zice presa clujeana - ar fi candidatul sustinut de premierul Ponta sa candideze in Colegiul 1 din partea PSD, caz in care ar lua locul unui pesedist. Or, Mircea Jorj nu-i de acord. Dupa ce l-a pravalit la pamant pe mocanul traseist de Giurgiu le-a strigat vreo doua si baronilor de la Bucuresti, sa priceapa ca el nu-i "de acord ca acest om sa faca parte din randurile noastre".


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 836. Comentarii: 0. Punctaj: 20.
 
 
01.06.2012
  Up date: Spionaj si lovituri sub centura intre PDL si USL la Cluj

Up date (ora 20):Partidul Democrat Liberal Cluj a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca şi a sesizat organele abilitate în vederea sancţionării celor care    şi-au permis să folosească în mod abuziv însemnele partidului, încălcând astfel prevederile legale în vigoare. Conducerea filialei Cluj a Partidului Democrat Liberal a luat act de campania murdară pornită împotriva candidatului la Primăria Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, de competitori electorali, care disperaţi de faptul că vor pierde şi această bătălie electorală au recurs la conceperea unor materiale denigratoare care prin conţinutul lor încalcă flagrant exigenţele unui proces electoral normal şi decent, constituindu-se într-un atac la persoană plin de insulte şi calomnii care nu au nici o legatură cu etică şi deontologia electorală. Mai mult de atât, materialele în cauză folosesc în mod abuziv însemnele Partidului Democrat Liberal şi încalcă dispoziţiile art. 29 alin. (2), (5) si (6) din Legea 334/2006, Legea finanţarii partidelor politice. Totodată, prin conţinutul materialelor care nu au nici o legătură cu realitatea, se aduce atingere demnităţii umane a candidatului ceea ce contavine dispoziţiilor legislative în vigoare pe baza căruia se desfăşoară procesul electoral.

Razboiul electoral purtat in jurul controlului "ultimului bastion al regimului Basescu" din Romania - asa cum a definit Crin Antonescu batalia pentru Primaria Cluj, se poarta pe toate fronturile, cele doua forte politice ( USL si PDL) folosindu-se de toate armele si tehnicile posibile, inclusiv de spionaj si lovituri sub centura, demoralizatoare. Dupa ce institutul lui Vasile Dancu a facut public, in 28 mai, un sondaj de opinie care sugera ca Boc si Nicoara vor fi despartiti de fotografie la finisul cursei electorale si ca exista o masa de nehotarati, cifrata la un sfert din electorii Clujului, stafful lui Nicoara a decis sa se foloseasca de o "arma secreta", cu care sa mobilizeze in favoarea candidatului USL marea parte a nehotaratilor.Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 912. Comentarii: 0. Punctaj: 29.
 
 
16.02.2010
  Limuzina, Apostu si liberalii

Un nou scandal mediatic a izbucnit marti dupa ce Tineretul Liberal l-a atacat public pe primarul Clujului, Sorin Apostu, acuzandu-l de ,,nesimtire politica’’ pentru ca si-ar fi facut cadou, pe bani publici, in plina criza, o limuzina. Comunicatul de presa al tinerilor liberali este mai virulent si mai radical decat al unei grupari politice de stanga. Astfel, acestia considera ca " in timp ce premierul tuna şi fulgera împotriva “mârşăviilor” făcute de politicieni din banii românilor şi ne îndeamnă să strângem din dinţi, la Cluj-Napoca opulenţa este trecută cu vederea. “Fraierii” trebuie să achite mii de euro pentru a-i satisface toate poftele edilului-şef.


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 1891. Comentarii: 0. Punctaj: 35.
 
Nume utilizator:
Parola:
Autentificare
Recuperare Parolă
Cont Nou

Promo
LINSAJUL MEDIATIC SI MANAGEMENTUL POLITIC AL LUI BRATIANU. DOUA CARTI ESENTIALE PENTRU TINE

Cărțile:

Ion I.C. Brătianu. Concepție și management politic, Editura Eikon, Cluj Napoca, 2011, 410 p. si:

 Linsajul mediatic în politica românească [...]


Talkshow online
Radio Napoca fm Cluj - 102,2 fm


Descarca-te!

Ai o problema ?

Copyright © 2018 Fundatia Armonia. Toate drepturile rezervate.
Home     Despre Mine     Contact     Forum     Publicitate     Termeni și Condiţii
made by EIKON